Er du vår nye leder for marked, salg og drift i AdO arena eller vår nye teknikker?

Ledig stilling:
Leder for marked, salg og drift i AdO arena og Nordnes Sjøbad

Alexander følger kjærligheten og vil flytte til Østlandet i sommer. Vi søker derfor hans etterfølger. I snart 4 år har han skjemt oss bort med topp innsats fra morgen til kveld. Kan du fylle hans svømmeføtter?

Nøkkelord om stillingen:

Lede og utvikle vårt markedsarbeid ved bruk av alle typer sosiale medier. Oppfølging av bedriftskunder og B2B-samlinger. Lage salgsanalyser – strategier, samt kampanjer. En stor del av jobben består i å være leder for teamlederne og den daglige svømmehalldriften.

Det er en stor fordel med god kjennskap til vannsportmiljøet og interesse for sikkerhet i vann. Gjerne erfaring fra toppidrett og ledelse som utøver, trener og/eller leder. Viktige personlige egenskaper er fleksibilitet, omgjengelighet og godt humør. Utdannelse på minimum bachelor-nivå. Du rapporter til daglig leder/adm. direktør og blir en del av ledergruppen i AdO arena Drift AS. I tillegg til en spennende og utfordrende jobb, får du lønn etter avtale og pensjonsordning.

Ledig stilling: Tekniker

Vi utvider vår virksomhet. Et utendørsbad med to bassenger, verneverdig bygningsmasse samt et grøntareal gjør at vi trenger en ny tekniker. Stillingen inngår i teknisk avdeling og du jobber etter oppsatt turnus. Turnus kan i perioder bli endret etter behov.

Nøkkelord om stillingen:

Du må ha dokumentert kompetanse fra et eller flere fagområder som vann, strøm, automasjon eller mekanikk, ha arbeidet ved teknisk avdeling i bade- og svømmeanlegg, eller som byggforvalter i samme. Du må også ha sertifikat for bil klasse B. I tillegg vil sertifikater for bygging av stillas, bruk av lift, sveising (stål, aluminium, plast og polyester) og varmearbeider være en fordel. Du bør også kjenne til styringssystemer for internkontroll, innhold i FDV-systemer, bruk av SD-anlegg samt kjennskap til bruk og ettersyn av brannvarslingsanlegg og systemer. Politiattest må fremlegges.

Like viktig er dine personlige egenskaper: Du må være fleksibel, omgjengelig og ha en serviceholdning som passer inn i vår positive arbeidskultur på AdO arena. Du rapporter til leder for teknisk avdeling. Stillingen blir ledig fra vinter/vår 201

Om AdO arena og søknaden:

AdO arena er hovedanlegget for Svømming og Stup i Norge. I tillegg huser vi en rekke andre vannidretter og aktiviteter. Våre 325 000 gjester fortjener topp service og god informasjon. Vi er stedet hvor skolebarn har undervisning i svømming og hvor familiene kommer for å få rekreasjon i vann. Vi er også arenaen for stevner og rekorder innen toppidretten. I tillegg har vi en omfattende kursportefølje. Se www.booking.adoarena.no.

AdO arena er oppkalt etter Alexander Dale Oen fra Øygarden. Han var tidenes beste norske svømmer og et stort forbilde for mange. Alexander var europamester, verdensmester og OLmedaljør, og utmerket seg med gode holdninger og en inkluderende væremåte.

AdO arena åpnet høsten 2014 og har åpent 91 timer i uken – 360 dager i året. Vi har ca. 95 spreke ansatte fordelt på rundt 34 årsverk og en snittalder på 25 år. Vi benytter sosiale medier for markedsføring og vår merkevare har blitt godt kjent både i Bergen og Norge for øvrig på kort tid.

Vi skal fra 2018 også drifte ærverdige Nordnes Sjøbad som ble etablert i 1910. Målet er over tid å løfte det historiske badet til «gamle» høyder og gi det et attraktivt innhold, slik at enda flere oppdager (gjenoppdager) perlen på Nordnespynten. Det skal markedsføres under eget navn og som en egen merkevare.

Har du kunnskap, motivasjon og lyst til å delta i videreutviklingen av AdO arena og Nordnes Sjøbad? Fortell oss hva det betyr for deg å få jobbe i AdO arena. Send en utfyllende søknad med CV til haakon@adoarena.no. Vi behandler søknadene fortløpende.AdO arena

Akkurat nå

Flere detaljerAdO arena

Akkurat nå

Flere detaljer