Litt kø grunnet smittevernsrestriksjoner | AdO arena
Flag

Postet til Nyheter 9. juli 2020

Litt kø grunnet smittevernsrestriksjoner

Kølappsystem i hektiske perioder
Mr.Klor.jpg

Mr.Klor.jpg

Kjære gjester

Grunnet smittevernrestriksjoner så kan det i hektiske perioder være kø for å komme inn i AdO arena.
De ansatte i resepsjonen vil da gi deg en farget nummerert kø-lapp. De ansatte vil rope deg opp basert på denne når det er din tur, eller din familie sin tur.
Vi har stor kapasitet og det vil sjelden være lang kø. Dersom det skulle skje, vil du få spørsmål om du vil vente eller komme igjen en annen dag.

Bassengene har klorvann som dreper både bakterier og virus, men vi må sørge for at det ikke er for mange folk på vei inn og ut av anlegget samtidig. Derfor er det begrenset kapasitet.
Det er dessverre ikke mulig å forhåndsbestille billetter og vi har ikke innslipp på bestemte tider. Det er bare å komme så kommer du inn forløpende.
Vi beklager at det er noe begrenset kapasitet nå og det ubehaget det medfører for dere gjester.

TIPS - Nordnes Sjøbad - åpent hver dag.
Selv om det regner ute og er litt kaldt i luften, så går det fint å svømme ute på det historiske Nordnes Sjøbad fra 1910.
Det helt nye tekniske anlegget gjør at både hovedbassenget og barnebassenget alltid holder minimum 28 grader i vannet. Der er det sjelden kø og dårlig plass når det regner, selv ikke i de to fellesbadstuene.
Kjenn på den deilige opplevelsen av frisk luft, ekte bergensk regn og deilig varmt bassengvann i historiske omgivelser. Hverdager kl. 07 - 20, og helg kl. 10 - 20.

Vi ønsker deg og din familie en riktig fin sommer videre, med bad både inne og ute.

Beste hilsen oss i
AdO arena

AdO arena akkurat nå

Vis alle