Kjøpsvilkår og betingelser | AdO arena
Flag

Kjøpsvilkår og betingelser kurs og aktiviteter

FORETAKSINFORMASJON

Org nr: 913 155 572, AdO Arena Drift AS

Kontaktdetaljer:

Lungegårdskaien 40, 5015 Bergen, tlf: 53 03 62 22 e-post: kurs@adoarena.no

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises bare inklusive eventuell merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt en kursplass blir reservert.

Personopplysninger

AdO arena Drift AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos butikknavn blir betalingen behandlet av Teller, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Praktisk informasjon og kjøpsbetingelser

 • Du er selv ansvarlig for å informert AdO om riktige kontaktsopplysninger. AdO arena fraskriver seg ansvar for feil i opplysninger du har registrert.
 • Ved påmelding på kurs og aktiviteter hos oss godkjenner du at kontaktinformasjonen din brukes til å motta informasjon rundt påmeldt kurs og videre/nye kurs. AdO arena bruker epost som hovedkommunikasjonsmiddel.
 • Vi forholder oss til gjeldende retningslinjer fra Norges helsedirektorat eller andre øvrige myndigheter. Vi tar forbehold at antall voksne per barn på baby- og småbarnskurs kan endre seg i løpet av kurset. Per i dag er det tillatt med to voksne per barn, men vi har forbehold om endringer.
 • Påmeldingen er bindene til det kurset du har bestilt. Kan en ikke komme på kursdagen, kan en ikke bytte til et annet kurs en annen dag. Dersom du ikke kan komme en gang, kan du bruke klippet å bade på egenhånd utenom kurs. Ved kursbillett fra baby- og småbarnsvømmingen kommer man da inn med et barn og to voksne per klipp.
  Klippekortet er gyldig i 1 år fra kursstart.
 • Det er minimum 6 kursdeltakere per kurs, maksimum 16 på baby- og småbarn kurs. Det er minimum 6 kursdeltakere på crawl kurs/ svømmekurs for voksne og maksimum 20.
 • Søskensvømming: forutsetter at det er en voksen per barn.
 • AdO arena og tilhørende svømme- og stupeanlegg har årlige stevner fastsatt av Bergen Kommune, Idrettskretsen og NSF, under disse stevnene forbeholder AdO arena seg retten til å holde delvis eller helt stengt. Varsel om stenging vil være slått opp på nett, sosiale medier, synlig anlegg og kursdeltakere vil bli varslet på epost/sms dersom det vil påvirke en evt. kursdag.
 • Kurs hvor AdO arena er ansvarlig for at den ikke kan gjennomføres som avtalt, medfører erstatningstime. For eksempel sykdom hos instruktør eller hendelser/driftsproblemer hvor AdO arena drift AS er ansvarlig.
 • Blir kurset avlyst på grunn av andre uforutsette hendelser utenfor AdO arena drift sin styring, medfører det ikke direkte erstatning.
 • Ved evt. uhell i bassenget som gjør at kurs blir avlyst - blir en kompensert med et ekstra klipp på klippekortet.
 • På lik linje som i anlegget for øvrig, foregår bading på eget ansvar og forsikring er ikke inkludert i kurset.
 • Vi tar forbehold dersom det er få påmeldte på et kurs. Da kan enten kurset bli slått sammen med et annet kurs, tidspunkt kan bli endret eller kurset bli avlyst. Dersom man ikke har mulighet til å delta på et annet tidspunkt får man refundert kjøpet. I så tilfelle blir man varslet før oppstart.

AdO arena akkurat nå

Vis alle