Kjøpsvilkår og betingelser | AdO arena
Flag

Kjøpsvilkår og betingelser

FORETAKSINFORMASJON

Org nr: 913 155 572, AdO Arena Drift AS

Kontaktdetaljer:

Lungegårdskaien 40, 5015 Bergen, tlf: 53 03 62 22 e-post: kurs@adoarena.no

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises bare inklusive eventuell merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt en kursplass blir reservert.

Personopplysninger

AdO arena Drift AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos butikknavn blir betalingen behandlet av Teller, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Praktisk informasjon og kjøpsbetingelser

  • Det er minimum 6 kursdeltakere per kurs, maksimum 16 på baby- og småbarn kurs. Det er minimum 6 kursdeltakere på crawl kurs/ svømmekurs for voksne og maksimum 20.
  • Søskensvømming: forutsetter at det er en voksen per barn.
  • Påmeldingen er bindene til det kurset. Kan en ikke komme på kursdagen, kan en ikke bytte til et annet kurs en annen dag. Dersom du ikke kan komme en gang, kan du bruke klippet å bade på egenhånd utenom kurs. Du kommer da inn med et barn og to voksne. klippekortet er gyldig i 1 år.
  • Ved uhell i bassenget som gjør at kurs blir avlyst- blir en kompensert med et ekstra klipp på klippekortet.
  • På lik linje som i anlegget for øvrig, foregår bading på eget ansvar og forsikring er ikke inkludert i kurset.
  • Vi tar forbehold dersom det er få påmeldte på et kurs. Da kan enten kurset bli slått sammen med et annet kurs, tidspunkt kan bli endret eller kurset bli avlyst. Dersom man ikke har mulighet til å delta på et annet tidspunkt får man refundert kjøpet. I så tilfelle blir man varslet før oppstart.

AdO arena akkurat nå

Vis alle