AdO arena søker badevert i 100% stilling | AdO arena

Postet til Nyheter 2. november 2020

AdO arena søker badevert i 100% stilling

Søknadsfrist 10.november
_IMG8332.jpg

Badevert 2019.jpg

Nøkkelord om stillingen:

Som badevert jobber du i badet, hvor våre prioriteter er sikkerhet, hygiene og renhold, samt kundeservice.

Det er en stor fordel med kurs, sertifiseringer og interesse for førstehjelp inkl. HLR. Må være i god fysisk form, være trygg i vann og kunne dykke ned til 5 meter.

Dersom du har gjennomført førstegangstjeneste, eller har beredskaps- og ledererfaring fra Forsvaret, Røde Korps Hjelpekorps og tilsvarende så vil det bli vektlagt

Viktige personlige egenskaper er fleksibilitet, omgjengelighet og godt humør.

Personer med utdanning på bachelor-nivå innen idrett, folkehelse etc vil bli prioritert.

Det jobbes turnusarbeid, og du rapporter til leder for drift.

I tillegg til et spennende og sporty arbeidsmiljø, får du lønn i henhold til intern tariff og pensjons- og forsikringsordninger.

Kvinner oppfordres til å søke.

Gyldig politiattest kreves.

Om AdO arena og søknaden:

AdO arena er hovedanlegget for svømming og stup i Norge. I tillegg huser vi en rekke andre vannidretter og aktiviteter. Våre 350 000 gjester fortjener topp service og god informasjon. Vi er stedet hvor skolebarn har undervisning i svømming og hvor familiene kommer for å få rekreasjon i vann. Vi er også arenaen for stevner og rekorder innen toppidretten. I tillegg har vi en omfattende kursportefølje. Se www.booking.adoarena.no.

AdO arena er oppkalt etter Alexander Dale Oen fra Øygarden. Han var tidenes beste norske svømmer og et stort forbilde for mange. Alexander var europamester, verdensmester og OL medaljør, og utmerket seg med gode holdninger og en inkluderende væremåte.

AdO arena åpnet høsten 2014 og har åpent 91 timer i uken – 360 dager i året. Vi har ca. 100 spreke ansatte fordelt på rundt 38 årsverk og en snittalder på 24 år. Vi benytter sosiale medier for markedsføring og vår merkevare har blitt godt kjent både i Bergen og Norge for øvrig på kort tid.

AdO arena drifter også ærverdige Nordnes Sjøbad som ble etablert i 1910. Målet er over tid å løfte det historiske badet til "gamle" høyder og gi det et attraktivt innhold, slik at enda flere oppdager (gjenoppdager) perlen på Nordnespynten.

Har du kunnskap, motivasjon og lyst til å jobbe i AdO arena og Nordnes Sjøbad? Fortell oss hva det betyr for deg å få jobbe i AdO arena.

Send oss en utfyllende søknad med CV. Vi behandler søknadene fortløpende.

Søknadsfrist: 10.november

AdO arena akkurat nå

Vis alle