AdO arena åpner 15. juni | AdO arena
Flag

Postet til Nyheter 11. mai 2020

AdO arena åpner 15. juni

Snart kan vi endelig åpne dørene igjen
Stuper på toppen 2

Kjære badegjester,

Vi har alle vært gjennom en svært spesiell tid. Tidligere har vi i AdO arena vært stengt 2 dager som lengst tidsrom, mens vi nå har vært stengt i 2 måneder.

Alle våre dyktige kursinstruktører er dessverre permittert. De øvrige ansatte har vasket, vedlikehold og planlagt fremtidig aktivitet. Vi er nå SÅ klare for å åpne igjen.

Til deg som er aktiv vannsportutøver.

Fra mandag 1. juni -

så får vi åpne for organisert trening. Du som tilhører en vannsportklubb får melding fra din klubb når du skal trene.

Vi får da lov å ha 50 personer inne i anlegget, og maks 20 personer i hver gruppe, og med minst 1 meter avstand mellom hver person.

Det blir litt annerledes å komme her nå, siden vi verken får lov å bruke de vanlige garderobene eller dusjene foreløpig, og det blir flere tiltak for å redusere smittefaren på vei inn og ut.

Vi må også se på tiltak i det store felles bygget vårt siden Amalie Skram videregående skole har begynt igjen. De har ca. 600 personer i bygget til en hver tid, så vi må prøve å få en god logistikk, slik det blir mest mulig sikkert for alle.

Men vannet er det samme som før, og det blir veldig gøy å se dere i "action" igjen. Klorvannet er helt trygt, og i følge Folkehelseinstituttet fjerner det både bakterier og virus.

Til badegjester og mosjonssvømmere.

Fra mandag 15. juni -

får vi åpne for badegjester og mosjonister. Vi åpner da også sommersesongen. Åpningstid blir da fra kl.10-18 for badegjester alle dager, mens idretten trener både før og etter som tidligere.

Dette gir maksimalt med plass til alle på en trygg måte. Det passer ekstra bra denne sommeren hvor ingen får dratt langt på ferie.

Årskortkunder

Til deg som har årskort hos oss, så kan du selvsagt får åpnet opp igjen dette fra 15. juni dersom du selv ønsker det, men med de restriksjoner som kommer til å gjelde da.

Eller du kan vente med å åpne opp abonnementet til vi er i mer normal drift på sommeren eller til høsten. Det er opp til deg og vi vil selvsagt være ekstra fleksible i år.

Vi ønsker dere alle en flott vår.

Beste hilsen alle oss i

AdO arena

AdO arena akkurat nå

Vis alle