Bursdagsfeiring i AdO arena | AdO arena
Flag

Bursdagsfeiring

Bursdag + bading? Ja, så klart går det an!

Legg feiringen din til AdO arena hvor det er #GodStemning fra du kommer til du går.

Her kan du leke og ha det gøy sammen med vennene dine!

Feiringen hos oss inkluderer bruk av alle basseng og fasiliteter. Som mat tilbyr vi snackpack bestående av en kyllinghotdog , valgfri is og brus. Glutenfri pølsebrød er tilgjengelig. Hos oss kan du også leie av stupeinstruktør hvor du kan hoppe i skumgummigropen og på trampolinen oppe på vårt tørrtreningsareal.

Bursdagsfeiringen vil foregå inne i selve anlegget på et område hvor temaet Hawaii er satt for å gi den ekstra gode stemningen.

Hvordan er en bursdag hos AdO arena?

Barn leker i basseng i AdO arena

Hos oss varer én bursdag i ca. 3 timer

Om du ønsker stupeinstruktør så begynner du første timen med masse hopp og sprett oppe på tørrtreningsarealet hvor du får testet ut ferdighetene dine. Etter denne timen går så veien videre til spiseområdet hvor det venter iskald drikke og noe godt å spise. Hvor lang tid man bruker på å spise varierer, men dersom man skulle bli fort ferdig så er det ikke noe problem - det er kort vei til bassenget. Her kan du velge mellom trappene eller ta sklien ned! Gøyere enn det får du ikke.
Siste timen er hovedsakelig satt av til bading, men uroe deg ikke for hos oss kan du bade helt til stengetid (om du ønsker).

barn hopper oppe på tørrtreningsarealet i AdO arena

Ønsker du ikke stupeinstruktør så vil du og vennene dine kunne begynne feiringen i bassenget til maten er klar. 

Stupeinstruktør er dessverre ikke tilgjengelig på fredager.

Velkommen til oss!

Bestill nå

AdO arena akkurat nå

Vis alle