Svøm langt 2020 | AdO arena
Flag

Postet til Nyheter 19. desember 2019

Svøm langt 2020

Svøm deg til Malaga! Kampanjen starter 1.januar
markus lie svømmer

Svøm Langt 2020.jpg

Svøm Langt 2020 er nå klar

Vi i AdO arena har gleden av å presentere den nye nettsiden www.svomlangt.no der alle deltakere og svømmehaller kan melde seg inn fra i dag. Alle treningsøkter for Svøm Langt kan registreres fra 1.januar. I tillegg så kan en også registrere sine økter i Swimtag fra medio januar.

Det som er nytt for Svøm Langt 2020 er at en lettere kan registrere seg på www.svomlangt.no ved å laste den ned som en web-app til sin telefon. Denne fungerer da som en vanlig app. Du kan til enhver tid se hvor langt du har svømt. På nettsiden kan du se hvor langt svømmeanlegget ditt har svømt og hvor langt vi har svømt til sammen i hele Norge. Dette oppdateres fortløpende etter hvert som deltakere registrer øktene de svømmer.

I år er hovedpremien en ferietur til Malaga. Premien består av to separate gavekort (verdi kr 12 500 og kr 25 000) og deles ut både i voksenklassen og barneklassen. I tillegg til kampanjevinnere så trekkes det ukesvinnere fra første uke. Alle som har registrert en økt den uken er med i trekningen av:

- Frokost for to, eller weekendopphold for to på et valgfritt Scandic hotell.
- Det trekkes også ut flotte gavekort fra utstyrleverandøren Klubben AS i konkurranseperioden.

AdO arena akkurat nå

Vis alle