Trening for mor og barn | AdO arena
Flag

Trening for mor og barn

IMG_2931_1.original (2)

Hopp ned til kursdatoer 👇

Vi ønsker velkommen på barseltrening for mamma og baby i en individuelt tilpasset gruppe med erfaren fysioterapeut.

Frisk mamma er en styrketime som er tilpasset deg som har født og ønsker å komme i gang med trening og fysisk aktivitet på en trygg måte etter fødsel. Gjennom timen får du tett oppfølging og veiledning av fysioterapeut, og det vil alltidvære mulig å tilpasse øvelsene etter individuelle forutsetninger.

Fokuset ligger spesielt på å skape og holde kontakt med mage- og bekkenmuskulatur, samt styrke og stabilitet i hofte for å ruste kroppen til hverdagslige aktiviteter og trening. Vi gjennomfører styrkeøvelser for de store muskelgruppene og hele kroppen, og i korte sekvenser på 4 minutter arbeider vi med kondisjonsgivende øvelser.

Hvem passer kurset for?

  • Passer for deg som som nylig har blitt mamma og som ønsker å trene i en liten gruppe med erfaren fysioterapeut.
  • Det har gått 6-8 uker siden fødsel (minst 8 uker ved keisersnitt).
  • Barnet er fra 6-8 uker og opp til 9-10 måneder.

Du og babyen er velkommen til å svømme/bade før eller etter timen.

Instruktør

E33462A2-A34D-4F9D-84E9-5D967C62299C

Regine Bjarnoll er utdannet fysioterapeut ved University College Syddanmark avd. Esbjerg, i tillegg har hun fullført medisin grunnfag ved AMH, årsenhet i ernæring 2 ved Høyskolen Kristiania og Certificate in Neurosience and Training ved Barca Innovation Hub. Hun arbeider til daglig som privat fysioterapeut i egen klinikk på Midtun, hvor hun jobber med barn, unge, voksne og eldre i ulike livssituasjoner. Regine har flere års erfaring fra treningsbransjen og hjelper til daglig mennesker til å bli mer aktiv i hverdagen, enten gjennom gruppetrening, individuell oppfølging eller i bedrift. Hun er opptatt av folkehelse og ønsker å bidra til at folk flest blir mer aktiv i hverdagen, og tror på at fysisk aktivitet er for alle uavhengig av fysiske, mentale og sosiale forutsetninger.

Kursdatoer

Nyhetsbrev - Meld din interesse for kurs og aktiviteter i AdO arena og motta informasjon om kurs og påmelding rett i innboksen.

Kontakt

Ved spørsmål, eller andre henvendelser, send en mail til kurs@adoarena.no

Kursplan

Oppstart: uke 15, 2023
Varighet 8 ganger
Pris: 1500,-

Kurset går ikke på helligdager eller i skoleferier

  • TORSDAG 11.15-12.15

    i 8 uker fra 13. apr.

Tilbake til yogarommet

AdO arena akkurat nå

Vis alle