Kurs og aktiviteter i AdO arena

Aktivitet er noe vi elsker i AdO arena, og vi legger til rette for mange forskjellige grupper skal oppleve mestring og aktivitet i vann. Vi tilbyr babysvømming, voksensvømming, aquagym og personlig trener.


 Babysvømming:

2015-01-28 10.39.06-1

Babysvømming er svært populært, og vi har tilbud for babyer fra 3 mnd helt til småbarn i 4-årsalderen. Vi legger opp til fire kursrunder i året; to på høsten og to i vinter og vår. Les mer om kursene vi tilbyr, og se etter ledige plasser her.


 Svømmekurs og -trening for voksne

2015-02-03 21.00.42-1

Vi har ett bredt spekter å tilby for voksne som vil trene i vann. Kursene våre er bygd opp fra lær deg å svømme, lær deg å crawle, bli bedre å svømme og ren svømmetrening med trener på kanten. Mer informasjon om kursene finner du her.


 Aquagym i forskjellige intensiteter

Aquagym

Med vannet som motstand så trener man under instruksjon og motiverende musikk. Vi har lav, middels og høy intensitet, samt trening tilpasset gravide. Oversikt over alle aquagymtreningene her.

Her kan du gå direkte til de forskjellige typene Aquagym:
Lav intensitet
Middels til høy intensitet
Aqua gym for gravide

 


 Personlig trener

2014-12-17 15.37.32                     2014-12-17 15.36.11

Om du ønsker en-til-en instruksjon så har noe for deg og. Våre utrolig dyktige PT`er gir deg den beste veiledning og skreddersydd opplegg kun for deg. Les mer om konseptet og våre trenere her.AdO arena

Akkurat nå

Flere detaljerAdO arena

Akkurat nå

Flere detaljer