Personlig trener | AdO arena
Flag

Bestill personlig trener

Med personlig trener får du optimal oppfølging tilpasset nettopp ditt nivå.

Svømmere

Vi har gleden av å tilby personlig trener (PT) i AdO arena.
Med personlig trener får du optimal oppfølging tilpasset nettopp ditt nivå.

Foruten å være raske og allsidige i bassenget, er våre pt´er dyktige til å se hvor «vannet trykker» og forklare på en god måte hva en kan gjøre for å komme videre. De vet også at alle er forskjellige og tar utgangspunkt i den enkelte. De har alle en lidenskap for å lære bort svømming på alle nivå.
Vi har også en instruktør som kan lære vekk AquaRun som treningsmetode.

Priser

  • 1 time (a 50 min)- kr 700,-
  • 5 timer (a 50 min) – kr 3 050,-
  • 10 timer (a 50 min) – kr 5 400,-.
  • 20 timer (a 50 min) – kr 10 100,-
  • «Vennepris» – Om to stk ønsker å ha en PT sammen, så betaler man kun 50% ekstra for nr to (forutsetter at man er på ca. samme nivå).

Se kjøpsvilkårene for PT for mer informasjon.


Crawlkurs.max-800x600 4.png

Våre PTer

- Markus Lie

Født og oppvokst i Bergen. Aktiv svømmer på internasjonalt nivå som satser fullt på svømming. Har svømt siden han var 5 år gammel og er innehaver av norsk rekord 100 meter crawl langbane og kortbane. Innehaver av mange norske rekorder og er norgesmester en rekke ganger. Utenom dette er han engasjert i idrett og trening.

- Susann Bjørnsen

Susann er en livlig og sporty jente som elsker å trene. Hun deltok under OL 2016, har bronsemedalje fra EM i 2017 og er innehaver av mange norske rekorder. Nå har Susann lagt badedrakten på hyllen, og jobber som sykepleier på Haukeland. Hun liker å lære bort det hun kan, og vil veldig gjerne hjelpe deg til å nå dine svømmemål.

- Katrine Jensen

Katrine er tidligere elitesvømmer i Bergensvømmerne med røtter fra Åstveit svømmeklubb. Hun har i løpet av sin karriere som aktiv svømmer vunnet flere NM medaljer på rygg, bryst og medleyøvelsene. Nå liker hun å bruke fritiden sin på lange løpe- og fjellturer, i tillegg til Crossfit. Katrine har vært instruktør og personlig trener i Ado siden kursavdelingens oppstart i 2015. Hun er utdannet Byggingeniør og jobber som prosjektleder i et entreprenørfirma.

- Elin Haugland

- Cecilie Waage Johannessen

Tidligere toppsvømmer, som konkurrerte på nasjonalt og internasjonalt nivå. Bronse i kortbane EM 2012 og et drøss av NM-medaljer. Glad i idretten og er nå blant annet PT i AdO på fritiden, for å hjelpe deg som ønsker det, med å nå dine svømmemål.

- Øivind Lien

Øivind har utdanning fra Norges Idrettshøgskole med svømming som fordypningsfag. Tidligere trener for elitesvømmere i Bergen, og har også vært med som trener på internasjonale mesterskap. Har også lang erfaring som lærer innenfor idrett, kroppsøving og svømming. Tidligere aktiv svømmer og kaptein på landslaget i vannpolo. Er fortsatt aktiv som masterssvømmer, med blandt annet gullmedalje fra EM og VM.  Øivind har også PT-timer og kurs på dagtid.

- Astri Alves

Astri er fagansvarlig I Svøm Bergen og har jobbet som svømmeinstruktør siden 2010 og med babysvømming siden 2012. Hun har også vært instruktør i vannaerobic siden 2013. I bakhånd har hun begynnerinstruktørkurs, videregående instruktør- kurs, instruktørkurs for funksjonshemmede, baby- og småbarn, vannaerobic, “vill i vann” og lederkurs for ungdom.

- Amalie Thorstensen NB! Bortreist frem til sommeren 2024.

Amalie er en tidligere aktiv svømmer fra Kristiansand. Hun har vært på landslaget i svømming, deltatt på nordiske mesterskap og har flere NM medaljer. Hun har tidligere erfaring som instruktør for barnehagebarn og innvandrerkvinner i Vågsbygd svømmeklubb. Amalie holder på med lektorutdanning her i Bergen, og jobber i tillegg som badevert, instruktør i baby og småbarnssvømming samt PT her i AdO arena.

- Erik Gidskehaug

Erik er fra Bryne, men har bodd i Bergen siden 2017. Han gav seg som elitesvømmer sommeren 2020, etter 8 år på landslaget. I løpet av karrieren representere Erik Norge i flere EM og VM. Erik er en sosial gutt som er lidenskapelig opptatt av idrett, helse og den gode samtalen.

- Lisa Skogeng

Lisa er tidligere konkurransesvømmer og jobber i dag fulltid som brannkonstabel i Bergen Brannvesen. Hun jobber også som badevakt, PT og baby- og småbarnsinstruktør i AdO arena. Hun er en energisk dame, som er over gjennomsnittet glad i trening.

- Eli Anne Dvergsdal (AquaRun instruktør)

Norges beste motbakkeløper og «Stoltzen-dronning». Hun er utdannet fysioterapeut og samarbeidspartner på løping, AquaRun og som gjesteinstruktør. En aktiv friidrettsutøver på internasjonalt nivå, og tidligere fotballspiller på elitenivå.

- Natalie Hestdal

Bortreist til juni 2024

- Hanna Rosvall

Hun er 22 år og oppvokst i Ängelholm i Sverige. Har svømmet hele sitt liv og har alltid elsket vann. Hun er i dag elitesvømmer og har svømmet på det svenske landslaget siden 2016. Hun har flere internasjonale medaljer fra EM og VM, og hennes spesialitet i vannet er ryggsvømming. Hun har god erfaring med alle de fire svømmeartene og jobber gjerne sammen med voksne som barn. Utenom jobben som PT jobber hun også som kursinstruktør i AdO.

- Stacey De Rijke

Stacey har vært i AdO siden 2016 og jobber som teamleder, badevakt, instruktør og PT. Hun jobber som instruktør for baby -og småbarnssvømming, Lær deg å svømme-kurs for migranter og i livredning. Hun er også kursholder innen livredning, sikkerhet, renhold og service. Stacey er faglig dyktig, imøtekommende og målorientert. Hun bidrar med å bedre opplevelsen til våre gjester ved å by på seg selv og alltid sørge for god stemning.

- Fredrik Solberg

Fredrik er en aktiv svømmer fra Tønsberg som flyttet til Bergen i 2020 for å satse på elitenivå. Han har vært på landslaget i 6 år og i 2022 svømte han inn til VM sølv på 50 fri, utover det har han flere internasjonale finaler og norske rekorder. Utenom svømmingen er Fredrik en sosial gutt, han begynte også å studere økonomi på HVL i 2022. Etter mange år med mye trening har Fredrik lyst til å dele erfaringer og tips til andre som vil utvikle seg i vannet.

- Karina Davidsen

Karina er fra Oslo, og studerer Spesialpedagogikk på UiB. Hun har også en bachelorgrad i barnehagelærer. Tidligere har hun drevet med konkurransesvømming og har siden 2014 jobbet som instruktør. Hun har erfaring med både barnehagesvømming, kurs for funksjonshemmede, kurs for innvandrerkvinner, svømmekurs for voksne og per i dag holder hun baby- og småbarnssvømming i AdO arena.

- Tom Andree

Tom Andree er en treningsaktiv ung mann på 26 år som tidligere har drevet med konkurransesvømming. Han har også 5 års erfaring som svømmetrener for svømmeklubben i Sogndal, og instruert i diverse svømmekurs for både barn, ungdom og voksne siden 2020. I tillegg har han en bachelor i Idrett, fysisk aktivitet og helse, samt en mastergrad i Idrettsvitenskap fra Høgskolen på Vestlandet i Sogndal. I dag jobber han som badevert og personlig trener i AdO arena. Han vil veldig gjerne lære bort svømming til deg som ønsker det.

Bestill

AdO arena akkurat nå

Vis alle