Personlig trener | AdO arena

STOR PLIVO ØVELSE 19. september til 4. oktober (les mer under nyheter)

Flag

Bestill personlig trener

Med personlig trener får du optimal oppfølging tilpasset nettopp ditt nivå.

Svømmere

Vi har gleden av å tilby personlig trener (PT) i AdO arena.
Med personlig trener får du optimal oppfølging tilpasset nettopp ditt nivå.

Foruten å være raske og allsidige i bassenget, er våre pt´er dyktige til å se hvor «vannet trykker» og forklare på en god måte hva en kan gjøre for å komme videre. De vet også at alle er forskjellige og tar utgangspunkt i den enkelte. De har alle en lidenskap for å lære bort svømming på alle nivå.
Vi har også en instruktør som kan lære vekk AquaRun som treningsmetode.

Priser

  • 1 time (a 50 min)- kr 700,-
  • 5 timer (a 50 min) – kr 3 050,-
  • 10 timer (a 50 min) – kr 5 400,-.
  • 20 timer (a 50 min) – kr 10 100,-
  • «Vennepris» – Om to stk ønsker å ha en PT sammen, så betaler man kun 50% ekstra for nr to (forutsetter at man er på ca. samme nivå).

Se kjøpsvilkårene for PT for mer informasjon.


Crawlkurs.max-800x600 4.png

Våre PTer

- Markus Lie

Født og oppvokst i Bergen. Aktiv svømmer på internasjonalt nivå som satser fullt på svømming. Har svømt siden han var 5 år gammel og er innehaver av norsk rekord 100 meter crawl langbane og kortbane. Innehaver av mange norske rekorder og er norgesmester en rekke ganger. Utenom dette er han engasjert i idrett og trening.

- Susann Bjørnsen

Susann er en livlig og sporty jente som elsker å trene. Hun deltok under OL 2016, har bronsemedalje fra EM i 2017 og er innehaver av mange norske rekorder. Nå har Susann lagt badedrakten på hyllen, og jobber som sykepleier på Haukeland. Hun liker å lære bort det hun kan, og vil veldig gjerne hjelpe deg til å nå dine svømmemål.

- Katrine Jensen

Katrine er tidligere elitesvømmer i Bergensvømmerne med røtter fra Åstveit svømmeklubb. Hun har i løpet av sin karriere som aktiv svømmer vunnet flere NM medaljer på rygg, bryst og medleyøvelsene. Nå liker hun å bruke fritiden sin på lange løpe- og fjellturer, i tillegg til Crossfit. Katrine har vært instruktør og personlig trener i Ado siden kursavdelingens oppstart i 2015. Hun er utdannet Byggingeniør og jobber som prosjektleder i et entreprenørfirma.

- Elin Haugland

- Cecilie Waage Johannessen

Tidligere toppsvømmer, som konkurrerte på nasjonalt og internasjonalt nivå. Bronse i kortbane EM 2012 og et drøss av NM-medaljer. Glad i idretten og er nå blant annet PT i AdO på fritiden, for å hjelpe deg som ønsker det, med å nå dine svømmemål.

- Øivind Lien

Øivind har utdanning fra Norges Idrettshøgskole med svømming som fordypningsfag. Tidligere trener for elitesvømmere i Bergen, og har også vært med som trener på internasjonale mesterskap. Har også lang erfaring som lærer innenfor idrett, kroppsøving og svømming. Tidligere aktiv svømmer og kaptein på landslaget i vannpolo. Er fortsatt aktiv som masterssvømmer, med blandt annet gullmedalje fra EM og VM.  Øivind har også PT-timer og kurs på dagtid.

- Sondre Urdal

Sondre har tidligere svømt for Bergensvømmerne og har deltatt i flere Nasjonale Mesterskap, samt har flere medaljer innenfor NM-sammenheng. Han behersker alle svømmearter, og har erfaring med å være PT for både unge og voksne. Sondre holder også forskjellige svømmekurs i AdO arena.

- Astri Alves

Astri er fagansvarlig I Svøm Bergen og har jobbet som svømmeinstruktør siden 2010 og med babysvømming siden 2012. Hun har også vært instruktør i vannaerobic siden 2013. I bakhånd har hun begynnerinstruktørkurs, videregående instruktør- kurs, instruktørkurs for funksjonshemmede, baby- og småbarn, vannaerobic, “vill i vann” og lederkurs for ungdom.

- Amalie Thorstensen NB! Bortreist frem til sommeren 2024.

Amalie er en tidligere aktiv svømmer fra Kristiansand. Hun har vært på landslaget i svømming, deltatt på nordiske mesterskap og har flere NM medaljer. Hun har tidligere erfaring som instruktør for barnehagebarn og innvandrerkvinner i Vågsbygd svømmeklubb. Amalie holder på med lektorutdanning her i Bergen, og jobber i tillegg som badevert, instruktør i baby og småbarnssvømming samt PT her i AdO arena.

- Erik Gidskehaug

Erik er fra Bryne, men har bodd i Bergen siden 2017. Han gav seg som elitesvømmer sommeren 2020, etter 8 år på landslaget. I løpet av karrieren representere Erik Norge i flere EM og VM. Erik er en sosial gutt som er lidenskapelig opptatt av idrett, helse og den gode samtalen.

- Bendik Søfteland

Jobber som PT og svømmeinstruktør, og er tidligere konkurransesvømmer i norgestoppen. Han har jobbet med svømmeopplæring i alle aldre og ulike nivåer, og trives veldig godt med det. For øvrig er han også medisinstudent og har en lidenskap for helse og fysisk aktivitet

- Lisa Skogeng

Lisa er tidligere konkurransesvømmer og jobber i dag fulltid som brannkonstabel i Bergen Brannvesen. Hun jobber også som badevakt, PT og baby- og småbarnsinstruktør i AdO arena. Hun er en energisk dame, som er over gjennomsnittet glad i trening.

- Eli Anne Dvergsdal (AquaRun instruktør)

Norges beste motbakkeløper og «Stoltzen-dronning». Hun er utdannet fysioterapeut og samarbeidspartner på løping, AquaRun og som gjesteinstruktør. En aktiv friidrettsutøver på internasjonalt nivå, og tidligere fotballspiller på elitenivå.

- Natalie Hestdal

- Hanna Rosvall

Hun er 22 år og oppvokst i Ängelholm i Sverige. Har svømmet hele sitt liv og har alltid elsket vann. Hun er i dag elitesvømmer og har svømmet på det svenske landslaget siden 2016. Hun har flere internasjonale medaljer fra EM og VM, og hennes spesialitet i vannet er ryggsvømming. Hun har god erfaring med alle de fire svømmeartene og jobber gjerne sammen med voksne som barn. Utenom jobben som PT jobber hun også som kursinstruktør i AdO.

- Stacey De Rijke

Stacey har vært i AdO siden 2016 og jobber som teamleder, badevakt, instruktør og PT. Hun jobber som instruktør for baby -og småbarnssvømming, Lær deg å svømme-kurs for migranter og i livredning. Hun er også kursholder innen livredning, sikkerhet, renhold og service. Stacey er faglig dyktig, imøtekommende og målorientert. Hun bidrar med å bedre opplevelsen til våre gjester ved å by på seg selv og alltid sørge for god stemning.

- Fredrik Solberg

Fredrik er en aktiv svømmer fra Tønsberg som flyttet til Bergen i 2020 for å satse på elitenivå. Han har vært på landslaget i 6 år og i 2022 svømte han inn til VM sølv på 50 fri, utover det har han flere internasjonale finaler og norske rekorder. Utenom svømmingen er Fredrik en sosial gutt, han begynte også å studere økonomi på HVL i 2022. Etter mange år med mye trening har Fredrik lyst til å dele erfaringer og tips til andre som vil utvikle seg i vannet.

Karina Davidsen

Karina er fra Oslo, og studerer Spesialpedagogikk på UiB. Hun har også en bachelorgrad i barnehagelærer. Tidligere har hun drevet med konkurransesvømming og har siden 2014 jobbet som instruktør. Hun har erfaring med både barnehagesvømming, kurs for funksjonshemmede, kurs for innvandrerkvinner, svømmekurs for voksne og per i dag holder hun baby- og småbarnssvømming i AdO arena.

Bestill

AdO arena akkurat nå

Vis alle