Styrketrening på SUP-brett | AdO arena
Flag

Styrke og basistrening på SUP-brett

Skjermbilde 2021-11-04 142623 (2)

Hopp ned til kursdatoer 👇

Skjermbilde 2021-11-04 142623.jpg

Vi i AdO arena er veldig glade for igjen å kunne tilby den populære treningsformen SUP Styrke! 

Sammen med instruktøren veksler vi mellom ulike basis- og styrkeøvelser på en stabil SUP plattform i bassenget. Vi har plass til litt lek og moro også!

Her får du aktivert kjernemuskulaturen på en unik måte, da vannet svarer på alle bevegelser du gjør. På SUP’en jobber vi kontinuerlig med stabiliseringsmuskulaturen - ikke bare kjernemuskulaturen, men også støttemuskulatur i håndledd, ankler og rundt bekkenet.

Den utfordrer stabilitet på en helt annen måte, som gir mulighet til å oppdage og få kontroll over de små musklene i kroppen som vi normalt ikke bruker i daglige gjøremål. Så her får du trent hele kroppen, fra topp til tå!

Selve treningstimen har en varighet på 50 minutter, men det går med litt tid før og etter for å rigge seg til med brettet. Anbefaler å møte opp 5-10 min før start.

Kurset passer for alle nivåer. Instruktøren tilpasser øvelsene til deltakerne på kurset, slik at alle får et godt utbytte av timen. 
Kurset foregår i stupebassenget så du må kunne svømme og være komfortabel på dypt vann (5m.)

Du stiller i badetøy eller treningstøy som kan bli vått (for det blir du). 

Velkommen på kurs!

Instruktør:
Pia Øvstedal

Pia

Pia, 24 år gammel fra Bergen. Ferdig med bachelor i fysioterapi vår 2022, jobber for tiden som turnusfysioterapeut på Haraldsplass og har i tillegg aquagym for gravide hver tirsdag. Hun har jobbet som gruppeinstruktør på treningssenter med ulike gruppetimer som sirkeltrening, Tabata, styrke-utholdenhet, avspenning og tøying. Hun er selv veldig glad i fysisk aktivitet og trening og har prøvd ulike idretter som svømming, klatring, CrossFit, yoga, karate og er selv glad i å delta på gruppetimer.
"Det beste med gruppetimer er å få dele treningsgleden med andre. Jeg ser veldig frem til  masse god og gøy trening sammen med dere på SUP Styrke!"

Kursdatoer

Kontakt

Ved spørsmål, eller andre henvendelser, send en mail til kurs@adoarena.no

Kursplan

Oppstart: uke 15, 2023
Varighet: 8 ganger/uker
Pris: 1600,- / 900,- (medlem)

Kurset går ikke på helligdager eller i skoleferier

  • TIRSDAG 20.00-20.50

    i 8 uker fra 11. apr.

Tilbake til kurs og aktiviteter

AdO arena akkurat nå

Vis alle