Aquagym (Gravide) | AdO arena
Flag

Aquagym - For gravide

Gravide ikon

Hopp ned til kursdatoer 👇

For gravide som ønsker å holde seg i form under svangerskapet. Treningen passer også om du har plager med rygg- og bekkensmerter, eller har bekkenplager etter fødsel. Instruktøren vil legge opp timen slik at en får tilpasset øvelsene til ditt nivå.

Trening i basseng er en god aktivitet under svangerskapet, samtidig er det morsomt å trene sammen med andre gravide! Vi bruker opplæringsbassenget der vi har mulighet å heve og senke bunnen. Trening i vann er en lystbetont trening med enkle øvelser. Bassenget holder en temperatur på 33-34 grader.

Oppdriften i vannet gir mindre belastning på leddene. Samtidig gir det en god motstand når vi beveger oss, noe som gir en unik treningseffekt. Jo raskere vi beveger armer og bein, jo tyngre blir det. Mor og barn har det godt under denne treningen!

Denne timen vil ha ekstra fokus på rygg, bekken og overkropp. Det er mange helsemessige grunner for å trene i vann når du er gravid:

  • Øke sirkulasjon i armer og bein.
  • Det kan reduserer korsryggsmerter.
  • De som trener under svangerskapet kan ha færre svangerskaps- plager, færre komplikasjoner, lettere fødsler og mindre depresjon enn ikke-aktive.
  • Trening i vann gir stabilitet- kondisjon- og bevegelighetstrening, samt avspenning.

Treningstimen varer i 45 min. Vi bygger opp timen slik: Starter med oppvarming, så styrke og kondisjon, tøyning og avspenning på slutten av timen. Vi har fokus på bevegelsesglede.

Instruktør:

IMG_8026

Amalie

Amalie er utdannet med mastergrad i Idrettsvitenskap og en bachelor i «Trening, fysisk aktivitet og helse» fra Norges Idrettshøgskole og Høgskolen på Vestlandet.

Hun har lengre erfaring som gruppeinstruktør på ulike treningssentre og driver med CrossFit.

Amalie sørger for god musikk på sine timer og kan tilpasse treningen til hver enkel kunde.

Bestill nå

Kontakt

Ved spørsmål, eller andre henvendelser, send en mail til kurs@adoarena.no

Årskort eller klippekort?

Har du års-/halvårskort eller aquagym klippekort (eller skal kjøpe når du kommer)? Du kan bestille en gratis medlemsbillett.
Aquagym klippekort koster 1600,- for 12 ganger og 900,- for 6. Begge kan kjøpes i resepsjon, samme med års- og halvårskort.

Kursplan

Det er ikke timer på helligdager eller i skoleferier.

Kansellering av time

Kansellering av time skal skje før kl.15:00 samme dag til kurs@adoarena.no. Kanselleringer etter dette blir ikke refundert.

Viktig informasjon vedr. time tirsdag 12. mars

Tirsdag 12. mars vil vi få besøk av en journalist fra Bymag som vil ta bilder og prate med deltakere.

  • TIRSDAG 18.15-19.00

    16. apr.

  • TIRSDAG 18.15-19.00

    23. apr.

Tilbake til aquagym

AdO arena akkurat nå

Vis alle