Morgen Aquagym | AdO arena
Flag

Morgen Aquagym

_IMG6207.max-800x600 (2).jpg

Hopp ned til kursdatoer 👇

En time for deg som ønsker å starte morningen med litt vanngymnastikk.

Dette er en 45 min treningstime i oppvarmet basseng, 33-34 grader. Vi bruker opplærings-bassenget, der vi har mulighet å heve og senke bunnen etter behov. Treningen i vann er lystbetont med enkle øvelser der vi har fokus på bevegelsesglede. Instruktøren tilpasser øvelsene slik at alle vil få utbytte av treningen.

Oppdriften i vannet gir mindre belastning på leddene. Samtidig gir det god motstand når vi beveger oss, noe som gir en god treningseffekt. Jo raskere vi beveger armer og bein, jo tyngre blir det.

Det er mange helsemessige grunner for å trene i vann, for eksempel: Økt sirkulasjon i armer og bein, skadeforebyggende; muskel- og skjelettplager og fantastisk stabilitet- kondisjon- og bevegelighetstrening, samt avspenning.

Instruktør

Kristina Skonhoft

Kristina Skonhoft

Kristina er en aktiv og blid jente fra Kristiansand, som for tiden tar en bachelor i fysioterapi.
Hun er lidenskapelig opptatt av trening og har stor interessere for en aktiv livsstil.
Gjennom et stort engasjement for en aktiv tilnærmelse, ser Kristina frem til hver eneste time, enten det er Aquagym eller AquaRun timer.

Bestill nå

Kontakt

Ved spørsmål, eller andre henvendelser, send en mail til kurs@adoarena.no

Årskort eller klippekort?

Har du års-/halvårskort eller aquagym klippekort (eller skal kjøpe når du kommer)? Du kan bestille en gratis medlemsbillett.
Aquagym klippekort koster 1600,- for 12 ganger og 900,- for 6. Begge kan kjøpes i resepsjon, samme med års- og halvårskort.

Kursplan

Det er ikke timer på helligdager eller i skoleferier

Kansellering av time

Kansellering av time (morgen aquagym) skal skje senest kl.21:00 kvelden før til kurs@adoarena.no. Kanselleringer etter dette blir ikke refundert.

  • TIRSDAG 06.45-07.30

    28. mai

Tilbake til aquagym

AdO arena akkurat nå

Vis alle