Aquagym (Lav) | AdO arena
Flag

Aquagym - Lav til middels intensitet

Aquagym lav intensitet ikon

Hopp ned til kursdatoer 👇

Å bevege seg i vann gir en unik trenings effekt. Samtidig er det motiverende og morsomt å trene med andre.

Dette er en 45 min treningstime i oppvarmet basseng, 33-34 grader. Vi bruker opplærings-bassenget, der vi har mulighet å heve og senke bunnen etter behov. Treningen i vann er lystbetont med enkle øvelser der vi har fokus på bevegelsesglede. Instruktøren tilpasser øvelsene slik at alle vil få utbytte av treningen.

Oppdriften i vannet gir mindre belastning på leddene. Samtidig gir det god motstand når vi beveger oss, noe som gir en god treningseffekt. Jo raskere vi beveger armer og bein, jo tyngre blir det.

Det er mange helsemessige grunner for å trene i vann, for eksempel: Økt sirkulasjon i armer og bein, skadeforebyggende; muskel- og skjelettplager og fantastisk stabilitet- kondisjon- og bevegelighetstrening, samt avspenning.

Instruktør for denne timen er
Anne Stine

Bestill nå

Årskort eller klippekort?

Har du års-/halvårskort eller aquagym klippekort (eller skal kjøpe når du kommer)? Du kan bestille en gratis medlemsbillett.
Aquagym klippekort koster 1600,- for 12 ganger og 900,- for 6. Begge kan kjøpes i resepsjon, samme med års- og halvårskort.

Kansellering av time

Kansellering av time skal skje før kl.15:00 samme dag til kurs@adoarena.no. Kanselleringer etter dette blir ikke refundert.

Kursplan

Det er ikke timer på helligdager eller i skoleferier

  • ONSDAG 19.15-20.00

    02. feb.

Tilbake til aquagym

AdO arena akkurat nå

Vis alle