SwimTag | AdO arena
Flag

SwimTag

Din beste treningskompis

svømmer Markus Lie bruker swimtag

Som første anlegg i norden har vi gleden av å kunne tilby SwimTag til våre årskort-kunder. Rundt bassenget er det plassert en rekke sensorer, slik at du skal få maksimalt ut av din svømmeøkt. Med et SwimTag-armbånd, vil du kunne registrere hvor langt du har svømt, hvor fort du svømte, hvor lange pauser du har tatt, hvilken stilart som er benyttet og hvor mange og lange tak du har tatt.

SwimTag vil også by på konkurranser og utfordringer, som å svømme fra Øygarden til Fisketorget eller den engelske kanal. Man kan konkurrere individuelt eller som lag og utfordre hvem man vil i SwimTag world wide.

I utfordringer vil man kunne følge seg selv eller laget som en markør som beveger seg på kartet. Utfordre en nabo, familie eller en venn for ekstra motivasjon, hver gang du svømmer vil markøren bevege seg på kartet. Hvem blir den første som svømmer den engelske kanal eller Halhjelm-Sandvikvåg i AdO arena?

Vi vil kontinuerlig legge opp nye konkurranser som du kan bryne deg på. SwimTag kan også linkes opp til din Facebook-konto om du ønsker det.

Vell møt og husk å ta på SwimTag-armbåndet før du svømmer!

Mer info om SwimTag finner du på www.swimtag.no eller på Facebook Swimtag Nordic.

AdO arena akkurat nå

Vis alle