Praktisk informasjon - Yoga | AdO arena
Flag

Praktisk informasjon

Velkommen på yoga kurs i AdO arena

_IMG2510_WEB.jpg

Ado arena er hovedanlegget for svømming og stup i Norge. I AdO arena er det 5 basseng og 2 sklier, og et yoga rom!
Yoga rommet ble etablert våren 2021 og har et voksende tilbud.; alt fra yoga for gravide, barseltrening til fysio-pilates og gyrokinesis for lavterskel/smertegruppe.

Vi anbefaler at du møter opp i god tid før start da du skal bli registrert i resepsjonen. Husk ordrenummeret som du fikk på bekreftelseseposten ved påmelding.
Du møter inne på Yoga rommet ved kursstart. Her går du igjennom garderoben og via opplæringsbassenget, før du ser rommet til inne til venstre.
Om du har egen matte som du ønsker å bruke så er du velkommen til å ta dette med, om ikke har vi matter som kan lånes. Vi anbefaler å ta med drikkeflaske til timen.

Om du ønsker så er du velkommen til å bade før og/eller etter timen, uten ekstra kostnader (så lenge AdO er åpen for normal drift).

Dersom du har noen spesielle utfordringer helsemessig (f.eks. epilepsi, hjertefeil, diabetes) er det viktig å informere instruktøren(e) om dette.


Visste du at ...
... alle som går på kurs hos oss får 20 % rabatt på alt utstyr og svømmetøy?
Rabatten gjelder ikke på mat og drikke, eller allerede nedsatte varer. Det gjelder for alle som går på kurs.
... vi har avtale med Bergen Parkering avd. ByGarasjen?
Ved å parkere der kan du registrere bilnr. på en iPad ved resepsjonen og få -40% på parkeringen. Må registreres ved hvert besøk

Ved spørsmål eller andre henvendelser, gjerne ta kontakt med oss på kurs@adoarena.no.

Velkommen på kurs!

AdO arena akkurat nå

Vis alle