Praktisk informasjon - Fysio-pilates | AdO arena
Flag

Velkommen til Fysio-pilates

Fysio-pilates lavintensitet er rolig trening som har fokus på å styrke holdningsmuskulatur

_IMG2558 (2).jpg

Holdningsmuskulatur det er muskulatur som stabiliserer mage/rygg, skulder, hofte og nakke. I Fysio pilates jobber vi også med avspenning av muskulatur som ofte er stramme. Vi jobber med å få kontakt med den dype stabiliserings-muskulaturen: diafragma (pustemuskel)/multifidus (dype rygg stabiliserings muskulatur)/ bekkenbunns-muskulatur og de dype mage musklene. Når vi jobber med denne stabiliserings-muskulaturen, kaller vi det å sette senter i fysiopilates. Dette er muskulatur som stabiliserer rygg og bekken.

Det vil være rolig oppvarming i stående og sittende. Etterpå er det øvelser på matte. Du trenger ikke ta med matte eller noe utstyr. Du trenger ikke sko under treningen, men det kan være litt vått fra du går ut garderoben og gjennom bassengene til fysio-pilates rommet. Da kan det være lurt med slippers eller gå barbeint. Du går gjennom opplæringsbassenget og inn til Yogarommer.

Har du noen helseutfordringer jeg trenger å ta hensyn til er det fint jeg får beskjed om det. Du kan ta kontakt med meg før timen eller sende e-post. Under timen tar du pauser ved behov.

Dersom det er timer du ikke kan komme er det fint du gir beskjed til meg på e-post eller gangen før– dersom det er planlagt fravær. Du vil dessverre ikke få igjen treningstimen, men du kan bruke klippet til å bade i AdO arena.
Du er også velkommen til å bade før eller etter timen på mandag, dersom du ønsker det.

Første kursdagen vil du få et klippekort i resepsjonen som tilsvarer kursets varighet.
Dersom du har årskort, bruker du årskortet for å komme inn, MEN husk å registrere deg i resepsjonen første kursdag).

Jeg gleder meg til å møte kjente og nye =)

Beste hilsen

Marita Lund-Fridell,

Fysioterapeut

AdO arena akkurat nå

Vis alle