Vinnerne i «Svøm Langt» kampanjen

For første gang var AdO arena med i «Svøm Langt»-kampanjen, og 409 av våre faste gjester svømte tilsammen 1100 km lengre enn til Rhodos

«Svøm Langt» er en konkurranse hvor målet er å svømme ett metermål for sin aldersgruppe. 10.000 meter for voksne, 5.000 meter for funksjonshemmede og 2500m for barn. Dette er første gangen vi har vært med i kampanjen, og vi er veldig fornøyd med deltakelsen, engasjementet og innsatsen til våre gjester. Nå kan vi endelig fortelle hvem som vant både de lokale premiene her i AdO arena, og hvem våre kandidater til å vinne den nasjonale konkurransen er.

Fem og en halv millioner svømte meter. Samme som luftlinjen Bergen-New York.

De 409 deltakerne svømte tilbsammen 5.534.624 meter, dvs 5534 km. En kjøretur, inkludert ferger, fra Bergen til Rhodos er på 4437 km. Våre deltakere klarte dette med bravur, og har svømt 1100 km forbi Rhodos, som er hovedpremien i den nasjonale konkurransen. Faktisk er distansen tilbakelagt blant deltakerne i AdO arena nesten identisk med luftlinjen mellom Bergen og New York. I snitt svømte hver av våre deltakere 13,5 km hver.

Vinnerne av den lokale konkurransen

De som registrerte seg her i AdO arena meldte seg og på den lokale konkurransen. Førstepremien er en weekendtur til London for to, andrepremie en weekendtur for to til København, og 3-5. plass var gavekort på henholdsvis kr 2500,-/1500,-/1000,-. Vi hadde og en konkurranse for idrettsutøverne i arenaen vår, der to heldige utøvere vinner gavekort på kr 1000,- til YT-produkter og Q-sjokolademelk.

1. premie og weekendtur til London for to: Gunnar Erstad
2. premie og weekendtur til København for to: Liv Sculze
3. premie og gavekort på kr 2500,-: Sigurd Monsen Bråtet
4. premie og gavekort på kr 1500,-: Arne Skaug Olsen
5. premie og gavekort på kr 1000,-: Ingebjørg Sørfonden Bye

Vi gratulerer våre lokale vinnere, og vil kontakte den enkelt om hvordan de skal få premien overlevert. God Stemning :-)

Ekstralotteri for idrettsutøverne:

Marte Nygaard er den heldige vinner av gavekort på kr 1000,- til YT- produkter i vår resepsjon/kiosk. Den andre vinneren er Sander Nilsen, og han har vunnet gavekort på kr 1000,- til Q-sjokomelk og Skyr-produkter. Gratulerer så masse, og vi kontakter dere for overlevering av premiene.

Kandidater fra AdO arena til den nasjonale konkurransen:

Hver svømmehall skal trekke tre kandidater som er med i kampen om premiene i den nasjonale konkurransen. En blant de voksne, en blant ungdommene og en blant barna som har klart kravet. De som er meldt inn til Norges Svømmeforbund og har mulighet til vinne en tur til Rhodos er som følger:

Kategori Voksne: Sverre Melvær Øgaard
Kategori Ungdom: Magnus Saugestad Johnsen
Kategori Barn: Tollak Høiland

Vi heier på Sverre, Magnus og Tollak, og håper selvfølgelig at en av dere topper hele kaken :-) Vi takker igjen alle våre deltakere for fantastisk innsats, og vi gleder oss allerede til å knuse rekordene som er satt allerede neste år!AdO arena

Akkurat nå

Flere detaljerAdO arena

Akkurat nå

Flere detaljer