Fysio-Pilates og gyrokinesis (Lav) | AdO arena
Flag

Fysio-Pilates - Lavterskel/smerte

_IMG2581 (2).jpg

Hopp ned til kursdatoer 👇

Kurset Fysio-pilates og gyrokinesis (lavterskel/smerte) er et kurs som passer for eldre, de med smerter eller andre fysiske utfordringer. 

Timen kombinerer Fysio Pilates og gyrokinesis som blant annet inneholder tredimensjonale, rytmiske, sirkulære og flytende bevegelser.
Øvelsene ligner på svømming, dans, yoga, kampsport og tai chi. Fokuset er på ryggraden, men hele kroppen er alltid aktiv.

_IMG2565_WEB.jpg

Ved hjelp av denne metoden jobber man seg systematisk og skånsomt gjennom alle ledd og muskler i rytmiske og bølgende øvelser. Bevegelsene stimulerer kroppens indre organer, og forskjellige korresponderende pustemønstre er integrert.
Det er flyt i bevegelsene, stillingene holdes ikke over lengre tid og man unngår unødvendige spenninger. I stedet blir de forskjellige stillingene smidig og harmonisk forbundet ved hjelp av pusten, og øvelsene virker og føles mer som en dans enn som tradisjonell yoga.

Øvelsene utføres uten andre hjelpemidler enn stol og matte, slik at de også kan gjøres individuelt hjemme og på jobb når man trenger et avbrekk fra ensidige og belastende arbeidsstillinger

Du er velkommen til å svømme/bade før eller etter timen.

Instruktør:

thumbnail_iremprofilbilde.jpg

Irem Eliassen er en fysioterapeut, kurs-/foredragsholder og daglig leder i Scenekunstklinikken og Fysio Fix Bergen. I tillegg er hun en master student i Performing Arts Medicine i UCL / London, der spesialiserer hun å forebygge og behandle arbeidsrelaterte skader hos scenekunstnere. Hun har erfaring innen rehabilitering og gruppetrening både fra sykehus og privatklinikk. Hun er også fysio-pilates, Gyrotonic og Gyrokinesis instruktør. I tillegg er hun danser og underviser argentinsk tango, hun og partneren hennes konkurrerer internasjonale tango konkurranser i Europa og VM i Buenos Aires og representerer Norge.

Kursdatoer

Nyhetsbrev - Meld din interesse for kurs og aktiviteter i AdO arena og motta informasjon om kurs og påmelding rett i innboksen.

Kontakt

Ved spørsmål, eller andre henvendelser, send en mail til kurs@adoarena.no

Kursplan

Oppstart: uke 42
Varighet 8 ganger
Pris: 1500,-

Kurset går ikke på helligdager eller i skoleferier

Har du halvårskort eller årskort i AdO?

Du kan bestille en rabattert medlemsbillett. NB! Års-/halvårskort må være gyldig gjennom hele kursperioden

  • ONSDAG 10.00-11.00

    i 8 uker fra 19. okt.

Tilbake til fysio-pilates (og gyrokinesis)

AdO arena akkurat nå

Vis alle