Yoga Sandviken Sjøbad | AdO arena
Flag

Yoga på Sandviken Sjøbad

yoga sandviken utlisting

Hopp ned til kursdatoer 👇

Timen inkluderer praksis av Hatha yoga.

Det vil bli spilt rolig musikk under timen av Sergii Chemerys.
Hatha yoga er en vei mot å skape balanse og forene motsetningene i oss. Øvelsen inkluderer pawanmuktasana – øvelser for å løsne opp leddene, asanas – fysiske stillinger utført for generell helse og balanse, pusteteknikker som tar sikte på å roe sinnet og bringe vital energi til kroppen.
Øvelsen avsluttes med en dyp avslapning kjent som yoga nyidra – en bevissthetstilstand mellom våken og søvn hvor kropp og sinn er fullstendig avslappet.

Har du ikke egen matte, kan du få låne dette av oss.
Ta gjerne med drikkeflaske. Dersom det blir dårlig vær- vil timen være inne i AdO arena. Du vil da evt få melding om det.

Hjertelig velkommen til yoga time som er godt for kropp og sjel.

Instruktør

Lyudmila

Lyudmila Klasanova

Lyudmila begynte yogatreningen sin i 1996 i Satyananda yoga tradisjonen. I 2006 fullførte hun Kundalini yogalærerutdanning ved den franske federasjonen “Tantra – Kundalini Yoga” og senere et kurs for Multistyle Yoga Teachers (200 Hour YTT) og Tantra Teacher Course (75 Hour YTT) ved den indiske skolen Kashish Yoga, registrert til Yoga Alliance. Lyudmila har holdt Hatha yoga og Kundalini yogakurs og seminarer i Bulgaria, Hellas, Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Holland, Indonesia, Hong Kong og Norge. Klassene hennes passer både for nybegynnere og de som allerede har erfaring med forskjellige typer yoga.

Bestill nå

Nyhetsbrev - Meld din interesse for kurs og aktiviteter i AdO arena og motta informasjon om kurs og påmelding rett i innboksen.

Kontakt

Ved spørsmål, eller andre henvendelser, send en mail til kurs@adoarena.no

Informasjon

Oppstart: fredag 21. juni, kl.18.30-20.00
Varighet: 90 minutter
Pris: 130 kr

  • FREDAG 18.30-20.00

    21. jun.

Tilbake til internasjonal yogadag

AdO arena akkurat nå

Vis alle