AdO arena fyller år! Bli med på feiringen!

Nå er det snart ett år siden AdO arena åpnet dørene for publikum, og det må selvsagt markeres! Halv pris på inngang hele helgen, og masse aktiviteter hele helgen 24-25. oktober!

Konkurranser og premier:

Hvem er den raskeste i sklien? Dette må vi få svar på, så både lørdag og søndag vil det være vannskliekonkurranser med fine premier til vinnerne.

Vi har fått en ny hinderløype, og i rene «wipe-out»-stilen, så vil vi finne den smidigste, raskeste personen til å krysse den hurtigst mulig. Her skal vi ha utslagsrunder, så om du ikke deltar selv, så vil det garantert være morro å se på!

På tribunen skal vi også ha spennende konkurranser! Tommy Urhaug kommer rett fra EM i bordtennis til oss. Han vant gull under paralympiske leker i London 2012 og bronse i Beijing i 2008. Prøv i samme slengen å slå Arne Thuen i håndbak. Ikke tenk så hardt på at han har VM-tittel i håndbak, kanskje du har dagen?

Aktiviteter:

På lørdag skal vi ha ett «dødse-show». Se de galeste av de gale kaste seg utfor 10-meteren i halsbrekkende stunts! På søndag blir det stupeoppvisning, med påfølgene klovneshow i stupetårnet!

The Dale Oen Experience kommer med sitt klatretårn, og inntil fem stk kan klatre samtidig. Kjempepopulært!

Fana Bueskytterlag kommer, og lar alle som vil teste bueskytting få prøve seg.

Tørrtreningsarealet vil for første gang bli åpnet for publikum, med trampoline og skumgummigropen som høydepunktene. Teste dette før du bader, da man må være tørr for å være med. Bergen Stupeklubb stiller med instruktører.

Ved åpningen i fjor hadde vi omvisning i kjelleren med det tekniske anlegget som driver anlegget, og det vil vi ha i år og!

Hjellestad jetskiklubb skal ha konkurranse i Store Lungegårdsvann på lørdag. Se de fartsglade herje og konkurrere i det de kaller for «AdO jetski arena».

 

Vi håper du vil komme og feire sammen med oss, og vi lover en helg med masse god stemning!AdO arena

Akkurat nå

Flere detaljerAdO arena

Akkurat nå

Flere detaljer