Treningen i slutten av året er dobbelt så effektivt!

Er det ett tidspunkt du skal prioritere din trening, så er det nå!

Slutten av året gir mange anledninger til å skulke treningen. Hold trykket oppe, eller begynn på nytt nå, og du vil få en flying start på nyåret!

En tommefingerregel mange benytter for å få seg nok søvn er at all søvn før kl. 24:00 teller dobbelt. Dette påstår vi også kan overføres til trening. Jevn og god trening over tid gir best resultat, og det er viktig å holde nivået oppe også i travle tider. Det er slik man etablerer gode vaner, og får de betydelige helsegevinstene trening medfører.

Ikke vent til januar, kom igang nå!

En klassisk tabbe er å la treningen skli ut utover høsten, og med total resignasjon i november bestemmer man seg for at i januar skal det bli andre boller. I mellomtiden kommer mye god julemat, og kanskje ett julebord eller flere. Dette medfører altså at i en periode hvor man har mer usunt kosthold og unngår treningen, så vil formen og din helse dale. Hva med å snu på flisa, og spis julekaker og -mat med god samvittighet? Om du klarer å komme i god rytme nå i disse dager, tenk hvor lett det er i januar når alle andre kommer i gang med sin trening!

Goggles Swimmer

Utrolig stor verdi i ett årskort fra AdO arena

Når effektive treningsformer listes opp er svømming alltid blant de mest anbefalte. Absolutt hele kroppen blir brukt, og er samtidig så snill med leddene dine at overbelastning sjeldent og vanskelig oppstår. Med årskort i AdO arena til kr 400,- i mnd, så får du 5 forskjellige steder i Bergen du kan svømme i, og 11 vannflater å velge mellom. Samtlige anlegg har og badstue en velfortjent kan benytte etter dagens økt. Se her over den fantastiske oversikten av årskortfordeler en får gjennom AdO arena:

  • Fri tilgang i åpningstiden i AdO arena, Stemmemyren, Nordnes Sjøbad, Slåtthaughallen og Åstveithallen.
  • Gratis adgang for barn under 4 år ifølge årskortgjest. Gratis badebleie følger med.
  • Gratis kaffe i AdO arena.
  • Gratis Aquagym-timer i AdO arena (Koster kr 160,- for de uten årskort).
  • Kr 500,- i rabatt på crawlkursene våre, med fire forskjellige nivåer å velge mellom.
  • Eksklusiv og gratis tilgang til SwimTag, din treningspartner som teller dine metere for deg.
  • Alltid ledige mosjonsbaner i AdO arena sin åpningstid. Kl. 06:15 – 21:00 hverdager og kl. 10 – 18 i helger og ferier.
  • Og listen skal bare bli lengre!

Kom i gang med nyttårsforsettet nå, skaff deg årskort i AdO arena, og opplev både bedre helse og god stemning i hverdagen!

 

 AdO arena

Akkurat nå

Flere detaljerAdO arena

Akkurat nå

Flere detaljer