Bursdag i AdO arena

Bursdag i AdO arena 

Korallrevet
I bursdagsrommet til Ado Arena så har vi stor plass til bursdagsselskap. vi kan tilby blandt annet AV prosjektor til film og bildefremvisning og kjøleskap for medbrakt mat. En står selv for pynting av bursdagsrommet. Ved bursdager så er det en bursdagsvert med selskapet og hjelper til med klargjøring av mat og rydder rommet etter bruk.

Pris 
Det koster kr. 500,- for leie av Korallrevet i 3 timer.
Det koster kr. 60,- for barn og kr. 70,- for ungdom (13-19 år)
Det kommer en gratis voksen inn per 3. barn, utenom det så koster det kr. 100,- for voksen.

Sikkerhet
Alle barn under 12år må ha følge av en voksen, og barn under 10 år må være i følge med en badende voksen til enhver tid. Dette gjelder også de som ikke er svømmedyktige. Man skal være minst 1 svømmedyktig voksen pr tredje barn under 12år, eller barn over 12år som ikke er svømmedyktige.

Mat
Vi tilbyr en snackpack til kr. 50,- Denne innholder hotdog, brus og is. Hvis en ønsker å ta med egen mat så går dette fint. For ungdom koster det 60,-

Stupeinstruktør
Vi tilbyr stupeinstruktør som kan lære barna det grunnleggende innenfor stup. Da får barna boltre seg på tørrtreningsarealet der vi har stupebrett og og putekasser. Det koster kr. 500,- for stupeinstruktør, hvis det er over 10 barn så trengs det to instruktører, da blir prisen kr. 800,-

Bursdagsselskapet har tilgang til hele arenaen og en velger selv om en ønsker å spise før eller etter bading. Badeleker er kun ute i helgene og ferier.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille send en epost til:
booking@adoarena.no

500MIg49NeoQNoxaLO-GtBgQP7UR3eUgLpelm0YxJ2A        J8g302WlCg0Z_aJ-Kv5bzFdYUpgFtaa9U92oP6rH6yQAdO arena

Akkurat nå

Flere detaljerAdO arena

Akkurat nå

Flere detaljer