seminar | AdO arena
Flag

AdO seminar - Fryktens anatomi

Jump down to tickets 👇

Vi ønsker å invitere til et seminar om kroppens reaksjoner i møte med frykt og aktuelle mestringsstrategier, tirsdag 22. februar kl. 19:00-20:15 (ca).

Fysioterapeut Irem forteller om kroppens reaksjoner i møte med frykt og aktuelle mestringsstrategier. Grep som fysisk aktivitet, bevisste bevegelser og pust er verktøy som brukes for å overvinne vanskeligheter.

Dette er et erfarings- og kunnskapsbasert interaktivt foredrag, som tar opp sammenhengen mellom kroppen og våre tanker og emosjoner.

Foredraget passer for alle, selv om du har små og store ambisjoner eller utfordringer.


Seminaret er gratis, men krever forhåndspåmelding (plassbegrensning).
Oppmøte i resepsjonen, AdO arena.

Foredragsholder:

thumbnail_iremprofilbilde.jpgIrem Eliassen

Fysioterapeut, kurs-/foredragsholder og daglig leder i Scenekunstklinikken og Fysio Fix Bergen. Hun studerer fortiden til master (MSc) i scenekunstmedisin ved University College London (UCL). Scenekunstmedisin (SKM), eller Performing Arts Medicine (PAM) på engelsk, er betegnelsen på en medisinsk gren som omhandler behandling og forebygging av yrkesrelaterte skader for utøvende kunstnere og artister, i hovedsak musikere, sangere og dansere. SKM kan på mange måter sies å være den utøvende kunstners motstykke til idrettsmedisin for idrettsutøvere. Hun er også fysio-pilates, Gyrotonic og Gyrokinesis instruktør. I tillegg er hun danser og underviser argentinsk tango, hun og partneren hennes konkurrerer internasjonale tango konkurranser i Europa og VM i Buenos Aires og representerer Norge.

  • Sted: AdO arena, Lungegårdskaien 40
  • Dato: Tirsdag 22. februar 2022
  • Tid: 19:00 - 20:15
  • Arrangør: AdO arena

Ikke tilgjengelig

Det er ingen billetter til salgs til dette arrangementet.

Tilbake til arrangementer

AdO arena akkurat nå

Vis alle