Babysvømming

Påmeldingen til babysvømming

baby-swimmer

Baby- og småbarnsvømming er en hyggelig familieaktivitet der barnet er sammen med en eller begge foreldre i vannet. Vanntilvendte barn lærer lettere å svømme. Forskning viser også en rekke andre positive virkninger med babysvømming. Å være i vann gir en unik bevegelsesfrihet for barnet. Det styrker barnet sosialt og motorisk.

Aktivitetene foregår på barnas premisser.

MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER

Når kan en starte med babysvømming?

Det er aldri for sent å starte med babysvømming med barnet ditt. Noen starter tidlig med babysvømming og noen litt senere. En kan starte med babysvømming når babyen har blitt 3 mnd og vært på kontroll på helsestasjon. Barnet må ha blitt 4 kg og navlen må ha grodd. Det er ulike kurs for alder og nivå. Vi har også søskenkurs der det er ulik alder og nivå på barna.

Hva slags kurs tilbyr vi?

  • AdO baby 1 (3 mnd – 8mnd, har ikke vært på babysvømming før)
  • AdO baby 2 (7 mnd. – 18 mnd., bygger på AdO baby 1)
  • AdO småbarn 1(1,5 – 3 år, bygger på AdO baby 2)
  • AdO småbarn 2 ( 2 år – 4 år, bygger på AdO småbarn 1)
  • AdO småbarn 3 (over 8 mnd, har ikke deltatt på babysvømming før)
  • AdO Søsken svømming (ulik alder og nivå, max 5 år)

 

Pris og påmelding

Kurset inkluderer to voksne pr. baby/barn. Kursavgift kr 2000,- per barn. Du kan melde deg på i resepsjonen i AdO arena, eller via nett her. Det er ikke kurs i ferier.

Søskenrabatt / Søskenkurs

Rabatt for søsken er kr 500,- per barn. Pris per billett kr 1.500,-.
Kjøper du søskenkurs (minimum to billetter) ligger rabatt inne i prisen.

  • Ønsker du å kjøpe for to søsken til annet kurs, ta kontakt med kurs@adoarena.no, da vil vi fikse rabatt.
    Det er krav til at hvert enkelt barn følges av en voksen.

Hvordan melder man seg på?

Trykk her, så kommer du videre til påmeldingsiden. Om du opplever problemer, prøv gjerne en annen nettleser eller pc/mobil/nettbrett.

Forberedelser hjemme.

Før man begynner med babysvømming, er det lurt at man forbereder barnet på det som skal skje. Bad gjerne sammen med barnet i badekar om dere har det.  Når en bader barnet hjemme bør man gradvis senke temperaturen til 34 grader (i bassenget er det mellom 33-34 grader).

I garderoben.

Sett vogn utenfor garderoben. Kle av barnet og ta håndkle rundt barnet. Det er viktig at den voksne vasker seg godt, barnet fortjener et rent badevann. Babyen behøver ikke dusje før svømmingen (før fylte 6 mnd). Smør aldri babyen inn med fuktighetskrem før bading men gjør det etter badingen. Etter badet trenger man kun å skylle av klorvannet på babyen.

I bassenget

Barnet må bruke badebleier beregnet for bassengaktivitet. Dere vil få badableier i resepsjonen på AdO arena. Større barn kan bruke vanlig badetøy. Antisklisokker er lurt å ha på barnet når de kan gå.

Når barnet er sykt

Babyen skal ikke svømme om det har diare, smittsomme barnesykdommer, øyekatarr eller lignende. Ved ørebetennelse følg legens råd. Dette skal selvfølgelig også gjøres ved andre sykdommer når legen er kontaktet.

Ved fravær: Gi beskjed til instruktøren eller til kurs@adoarena.no ved fravær i lengre perioder. Dersom barnet ditt er syk og dere blir borte en gang, trenger du ikke å gi beskjed.